Факсимиле kleinezeitung.atНови неясноти около образованието на Пламен Николов. На запитване за образованието

...
Факсимиле kleinezeitung.atНови неясноти около образованието на Пламен Николов. На запитване за образованието
Коментари Харесай

Университетът в Австрия отрече Пламен Николов да има докторска степен там

Факсимиле kleinezeitung.at

Нови неясноти към образованието на Пламен Николов. 

На питане за образованието на Николов в университета University of Klagenfurt, пред локалната медия Кleine Zeitung, управлението отхвърля той да има докторска степен, твърди " Обществен надзор ", съобщи Актуално.

Линк към обявата в медията - 

" Тука има - тука нѐма ”! - Така стартира обявата във Facebook на групата " Обществен надзор ". В обявата се твърди, че Пламен Николов е сменил данните за университета, от който е получил образованието си.

От фейсбука на " Обществен надзор ":



 

„ Тука има - тука нѐма ”! 

Прави усещане изгубването на докторската му степен от университета в Клагенфурт (Австрия) по “Философия на стопанската система, правото и политиката ” …и последния да затвори вратата!

Напомняме, че това е дипломата, с която се е явявал на кастинг за премиери…

На питане за образованието на Николов в университета University of Klagenfurt, пред локалната медия Кleine Zeitung, управлението отхвърля той да има докторска степен, твърди " Обществен надзор ".

 

По този мотив, ето какво пишат от " Обществен надзор ":



Хоп, и университетът Клагенфрут се отхвърли от самозваното си чадо, „ докторът от Клагенфрут ” по философия на правото, политиката, икономиката… и последния да затвори вратата, мениджърът на мулти-милиардния бизнес с плавници, бански и шнорхели, острието на Има Такъв Народ, кандидат-премиерът на републиката, Пламен Николов. Ех, да беше жив Захари Стоянов от портрета откъм гърба, който също като нас обичаше да се оправя с негодниците…

 

" >

 

Откъде е докторската степен на Николов?

Сред източниците на " Уикипедия " за Пламен Николов  е посочен уеб сайтът Swimming world – профилирано нишово издание. В него през 2013 година е поместено прессъобщение, което споделя, че Пламен Николов е назначен за представител на компанията за плувни такъми FINIS Europe. Изданието отбелязва, че разгласява прессъобщението без редакторска интервенция, т.е. по този начин както е изпратено от компанията.

 

В това прессъобщение написа, че Николов е " магистър от Софийския университет и има докторска степен от университета в Клагенфурт ".

 

До 1 август същото написа и в персоналния профил на Николов в обществената мрежа за бизнес контакти LinkedIn. Там Николов е отбелязал единствено магистърската си степен в Софийския университет ( " История и философия на науката и технологията " ) и докторска степен (PhD) в известния австрийски университет по " Философия на правото, политиката и стопанската система ". Същата информация Николов е показал и в профила си във Facebook.

 

От кастинга за политици, извършен от " Шоуто на Слави " през 2018 година пък се схваща, че Николов е направил докторантурата си в Софийския университет, а в австрийското образователно заведение е бил на специализация.

 

Тези разнопосочни изказвания в последните дни станаха причина за мнение от Министерството на образованието, което удостовери, че в българската база данни има дисертационен труд на Николов, което е доказателство, че той е написан точно в България. В последната версия на страницата на Има Такъв Народ за биографията на Николов е записано, че докторската му дисертация е в СУ " Св. Климент Охридски ". Появиха се, обаче и други подозрения за докторското обучение на Пламен Николов получено от Софийския университет. 

Източник: Актуално

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР